• Brief van de burgemeester

    Net als u en jij was ik blij met de versoepelingen in september. Maar met de nu oplopende besmettingscijfers is er geen ontkomen aan. We moeten ons gedrag weer aanpassen, hoe vervelend we dat ook vinden. Dit vraagt weer veel van mensen, van verenigingen, van ondernemers.

  • Aanleg wegversmallingen kruising Steenwijkerweg - Ir. Lelylaan in Wolvega

    De Steenwijkerweg in Wolvega is een lange rechte weg met veel verkeer. Om de weg veiliger te maken voor al het verkeer, worden er drie wegversmallingen aangelegd nabij de kruising Ir. Lelylaan.

  • Slotenexpert controleert veiligheid woningen tegen inbraak

    Slotenexpert Henk bezoekt inwoners die zich hebben aangemeld voor de Veilig Wonen Scan. Hij controleert onder andere het hang- en sluitwerk en adviseert de inwoners hoe ze hun woning veiliger tegen inbraak kunnen maken.

  • Verkeersonderzoek Lycklamaweg in Wolvega

    Gemeente Weststellingwerf voert vanaf donderdag 11 november een week lang verkeerstellingen uit op de Lycklamaweg, ter hoogte van de onderdoorgang Om den Noort en bij de rotonde Geraniumstraat – Steenwijkerweg. Al het verkeer wordt geteld en de snelheid wordt gemeten.

  • Inloopavond voorlopig ontwerp herinrichting winkelstraat Wolvega

    We werken aan een compact en aantrekkelijk centrumgebied in Wolvega. Een belangrijk onderdeel hiervan is de herinrichting van de winkelstraat. Hiervoor is een voorlopig ontwerp gemaakt. Wij nodigen jou uit om dit voorlopig ontwerp te bekijken tijdens een inloopavond.

  • Dode vogels gezien? Meld het!

    Eind 2020/begin 2021 zijn in Friesland veel (water)vogels gestorven door de vogelgriep. Ook eind 2021 is er helaas weer vogelgriep in Friesland. In Weststellingwerf is geen vogelgriep geconstateerd.

  • Werkzaamheden brug Nijelamer

    De elektrische installatie van de brug wordt vervangen tussen 15 en 29 november 2021. Tijdens de werkzaamheden is de vaart en de weg deels afgesloten.

  • Vrijwilligersmarkt gaat door

    Dinsdag 2 november heeft het kabinet extra coronamaatregelen aangekondigd. Hierdoor worden sommige evenementen en bijeenkomsten afgelast. Maar de Vrijwilligersmarkt gaat door.

  • Publiek welkom bij raadsvergadering

    Op 8 november is er weer een raadsvergadering. Publiek is welkom in de raadzaal. Vanwege de coronamaatregelen vragen we iedereen een mondkapje te dragen.

Digitale nieuwsbrief

Weststellingwerf verspreidt iedere twee weken een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat een bundeling van berichten die op de website zijn verschenen. 

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

Luchtfoto Wolvega en het gemeentehuis